מי אנחנו?

מכון סילבן אדמס לספורט נתרם לאוניברסיטת תל אביב על ידי התורם סילבן אדמס ומטרתו לעסוק במחקר ובבדיקות של ספורטאים, אולימפיים ופאראלימפיים, במטרה לשפר את ביצועיהם ובכך להגדיל את הישגיה של מדינת ישראל במשחקים האולימפיים והפאראלימפיים.

מעבדת סילבן אדמס לספורט פתחה את שעריה לפעילות. המעבדה עומדת לרשות הספורטאים בכל ימות השנה ונועדה לאתר את החוליה החלשה אצל הספורטאי ולספק מרחב פתרונות גדול לפתרון המגבלה שתקדם את הספורטאי צעד אחד קדימה לעבר המדליה הנכספת. במעבדת סילבן אדמס לספורט ניתן למצוא את הציוד והמכשור המתקדמים ביותר בעולם שמתמקד בעיקר בענפים האירוביים של ריצה, שחיה, רכיבה  וטריאתלון.

המעבדה היא רק השלב הראשון במימוש חזון התורם באוניברסיטה והוא, הקמת מכון בעתיד שיכלול גם:

בית מלון היפוקסי, שיכלול 6 חדרי שינה  וידמה תנאי חוסר חמצן בגבהים. המלון מיועד לספורטאים, מטפסים או מטיילים המעוניינים לעבור תהליך אקלום לתנאי גובה. בנוסף, ייבנה מכון ספורט בשטח של כ-1650 מ"ר  שיכלול חדר אקלים והיפוקסיה (עם שליטה בטמפרטורה, בלחות ובחמצן) לאימון, בדיקות ומחקר, שטחי אימון לטריאתלטים, שטחי אימון אירובי, שטחים לאימוני כוח וסיבולת שרירים, מעבדות מחקר ומשרדים.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>